Mykonos Restaurant

Mykonos ligt in het stadshart van Kaatsheuvel en heeft in de directe omgeving volop parkeergelegenheid. Wanneer u ons restaurant binnenkomt, is het eerste wat u opvalt de unieke en sfeervolle griekse ambiance !

Als u lekker op uw gemak zit, en alle indrukken op u heeft laten inwerken, kunt u een keuze maken uit onze betaalbare en zéér complete kaart, welke met zorg voor u is samengesteld. Of u nu kiest voor een heerlijk vlees, vis of vegetarisch gerecht, alles wordt met verse ingrediënten bereid.

Ons restaurant beschikt over 140 comfortabele zitplaatsen, en is uitstekend geschikt voor (bedrijfs)feesten en bruiloften.

Meer informatie over het eiland Mykonos kun je hier vinden.


Iedere maand organiseren we een griekse muziek- en dansavond. U kunt dan genieten van griekse muziek, van heerlijke griekse mezedes en wijnen drinken en natuurlijk mag u meedansen.

Restaurant Mykonos is een echt familie-restaurant. Eigenaar Alekos en zijn vrouw Maria zijn uw gastheren. Samen met het team zorgen zij ervoor dat u een onvergetelijke avond hebt.

Met heerlijk weer kunt u in ons prachtig terras genieten van onze heerlijke griekse gerechten.

Met vijftig zitplaatsen is het terras ook geschikt voor grotere gezelschappen.

In Mykonos waant u zich in Griekenland. De sfeer, het eten en het personeel staan daar garant voor.

Ook voor bijzondere gelegenheden is Mykonos een geschikte locatie. Voor bruiloften, personeelsfeesten en clubuitjes bent u bij ons aan het juiste adres.

Speciale wensen kan Mykonos ook voor u vervullen.

Een avond bij Mykonos is altijd geslaagd.

Bij Mykonos proef je de fantastische sfeer van Griekenland. Sommigen gaan daarbij helemaal uit hun dak.